fbpx
Traprenovatie open trap
Traprenovatie
Traprenovatie

Werkwijze


Werkwijze

Vogten Stairs is gespecialiseerd in zowel het maken van trappen alsmede het renoveren van bestaande trappen. Hieronder ziet u  een overzicht van onze werkwijze.


Offerte

Zodra wij van u een offerte aanvraag hebben ontvangen, wordt er een afspraak met u gemaakt. Tijdens deze afspraak bij u thuis zullen wij gezamenlijk met u een kleur uitkiezen voor de trap en zullen de afmetingen voor de trap globaal worden opgemeten. Op basis van deze informatie zullen wij u een passende offerte toesturen.


Inmeten

Wanneer wij van u een akkoord hebben ontvangen op de offerte, zullen wij een tweede afspraak maken om de trap exact in te meten. Tijdens het inmeten, wordt direct een (digitale) tekening gemaakt van uw trap. Deze tekening wordt na de afspraak direct naar kantoor verstuurd voor verdere verwerking.


Productie

Aan de hand van de naar kantoor verstuurde tekening worden onze machines geprogrammeerd. Uw trap wordt vervolgens volautomatisch en volledig op maat gemaakt. Hierbij letten wij op de kleinste details, zodat u echt zeker bent van kwaliteit. Basic elements in perfection noemen wij dat!


Montage

Terwijl uw trap geproduceerd wordt, maken wij met u een derde en laatste afspraak. Tijdens deze afspraak wordt uw trap gemonteerd en netjes afgewerkt. Omdat alles al op maat is gemaakt in onze fabriek, hoeven wij enkel nog de trap in de juiste volgorde te verlijmen. Het enige dat u vervolgens nog hoeft te doen is jarenlang genieten van uw nieuwe trap.